NEW WEEK

tumblr_nj6yxx57zM1rds5pno1_400

source; my tumblr (heavenoffashion.tumblr.com)

Long time no see, guys! Jag kickar igång bloggandet igen med en (nästan) naken bild på Kate Moss och hoppas att ni har haft två bra dagar av den nya veckan! Mycket har hänt sen senast, men det får jag berätta senare. Vi har fått wi-fi i lägenheten nu, vilket gör det hundra gånger lättare att blogga hemifrån, vilket är ett stort plus!

Nu ska jag samla ihop lite bloggmaterial och visa er allt ni har missat!

x

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>