LONG TIME NO SEE

DSC_0623

 

Hola friendos!

Jäklar vad länge sen det va jag kikade in här. Jag saknar bloggandet en hel del, men skolan är i sin slutspurt innan jullovet och jobbet tar upp all kvällstid. Förutom detta så glider jag mest runt i mina nya dojjor och kappa och väntar på den riktiga snön. Kom igen Sverige, bättre kan du! Jag hoppas att det är mycket snö i Sundsvall över jul, annars kommer jag julstrejka… 

Just nu är jag hos mamma och pappa och är hundvakt medan de är i Spanien (tack så mycket mina söta föräldrar) och snart så ska jag dra mig mot stan för att kika runt lite.

Vi hörs snart igen!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>