SPONTANT

IMG_2828

source; my Instagram (madebyelsa)

I onsdags bestämde jag mig att kapa av håret 15cm och ringde Linnea som kom hit dagen efter och fixade uppdraget. Jag är supernöjd och nu känner jag mig som en människa igen. Eller knappt.

Jag har haft en envis förkylning sen förra veckan och den vägrar släppa, så just nu kämpar jag mellan att somna på kvällarna på grund av halsont och att orka gå hela dagar i skolan utan att somna på lektionerna. Men det fungerar ganska bra hittills så jag håller tummarna att min metod håller några dagar till.

Nu har jag viktigare saker för mig, puss. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>