MIMO’S

bild kopia

Efter en helg i Furudal hos Johannas föräldrar med en hel del mys och även lite hästridning, så tyckte vi att vi förtjänade en hamburgare när vi kom fram till Falun. Vi svängde förbi mitt jobb och tröck i oss en varsin och hamnade sedan i matkoman deluxe. Vi har även hunnit handla lite mat inför veckan och tagit en promenad runt tisken och pratat lite skit, som vi alltid gör.

Nu sitter jag i sängen och väntar på att hjärnan ska bli lite trött någon gång. Kroppen är helt slut men hjärnan går fortfarande på högvarv, så detta kommer nog ta ett tag. Jag hoppas att ni somnar snabbare än mig i alla fall!

Godnatt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>