THURSDAY

 

bild 1 kopiabild 2-1Puuust. I torsdags var det dags för höstens visning. Vi har slitit som djur för att få detta att funka och jag är så himla nöjd! Mina underbara modeller (första bilden) skötte sig exemplariskt och ni ska ha ett grymt stort tack för att ni ville ställa upp! Ni var superduktiga! 

Efter modevisning följde jag med Molly, Kattis och Gabban till Smak här i Falun (andra bilden) och tog en öl för att fira visningen. Jag älskar inredningen på Smak och övervåningen är heeelt otrolig! Ni måste gå dit och ta ett glas vin eller öl och bara snacka med några kompisar, känslan är underbar.

Tack till alla er som kom och kollade!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>