MONDAY/EVENT

tumblr_mya7dbpZTU1s3cwybo1_400

source; my tumblr (heavenoffashion.tumblr.com)

Idag är det måndag som varje vecka. Det har regnat i princip hela helgen, det är ruggigt ute och skolan öser på med uppgifter. Inte så mycket tid över till annat just nu alltså. Jag vet att bloggen suger just nu, men jag hoppas att solen kommer fram snart så att jag kan börja ta lite bilder och att skolan lugnar ner sig lite.

Jag har en rolig händelse för er! Nu på torsdag har min klass och 2:orna på min linje en modevisning här i Falun. Alltså; 16 oktober 18.00 i Gamla Systemet, be there!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>