BESIDE MY BED

Skärmavbild 2014-10-13 kl. 23.37.52.png

Jag tycker att det är väldigt viktigt att det är mysigt och fint på nattduksbordet för att jag ska känna mig bekväm. Detta är en av mina favoritdelar i mitt rum, vilket är tur då jag spenderar mycket tid i sängen (dock består nästan mitt ”rum” av endast min säng, nattduksbord och en massa kläder). Ljusstakarna har jag rotat fram hemma hos mormor när det var dags för flyttrensning och glasskålen har jag fått ärva av min farmor och farfar.

Hur viktigt tycker ni att inredningen på nattduksbordet är?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>