RUNNING

sdvsvsource; weheartit (elsanystrom)

Hej på er! Jäklar vad dagarna bara springer förbi nu. Jag har flera bollar i luften samtidigt vilket jag både gillar, men som gör mig stressad, vilket gör att jag knappt har tid att stanna och tänka till.

Idag har jag i alla fall varit i skolan fram till fyra och efter det åkte jag och Matilda och drog ett skönt benpass på gymmet. Jag har en envis liten förkylning som inte vill släppa helt, men efter lite tjat från Matilda så gav jag med mig och det är jag glad för nu i efterhand. Jag har också hunnit kastat i mig lite middag och nu sitter jag bänkad i soffan med datorn i knät för att skriva klart skolarbeten. Fullt upp som sagt.

Nej nu ska jag fortsätta med skolarbetet så att jag blir klar någon gång och efter det är det dags för sängen. Jag hoppas att ni har haft en fin dag och får ha en riktigt bra dag i morgon också. Sov gott!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>