BACKSTAGE/IDA KLAMBORN

800b3e02885811e383db12dd4c2f248a_8source; my Instagram (madebyelsa)

Hej vänner! Förlåt för min frånvaro men jag har haft fullt upp. Sedan senast vi sågs har jag hunnit med en hel del. Jag har varit sjuk i tre dagar, jobbat på kontoret, jobbat backstage på Ida Klamborns visning (se här), vilket var det roligaste jag gjort någonsin. Ida var helt fantastisk att jobba med och hon spred så himla mycket bra energi, precis som hennes vän Elin som var min handledare. Jag hoppas att få arbeta med dessa två tjejer igen i framtiden, de har lärt mig så sjukt mycket under mina veckor där och de har verkligen tagit hand om mig bra. All kärlek till er. 

Jag har även åkt hem till Falun igen så nu är det back to business i skolan och jag har en hel del att ta igen, så det är vad jag ska göra idag. Vi hörs senare, nu måste jag hänga lite tvätt och fortsätta plugga.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>