B&B

IMG_0352

IMG_0354Det blir sån jäkla dålig bildkvalité nu när inte solen kikar fram så ofta längre. Ni får stå ut, det blir bättre snart!

Klockan är strax ett och jag sitter fortfarande i sängen och kollar på Gossip Girl samtidigt som jag äter min favoritfrukost. Jag älskar sega dagar ibland. Resten av dagen ska jag städa och städa tills att det är fläckfritt här hemma. Det känns som att jag aldrig är hemma och hinner städa längre, så det gäller att ta vara på dagar som dessa. 

Nu ska jag sätta igång att städa men jag kikar in och säger hej sen, jag har lite roliga nyheter som jag ska berätta för er!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>