NOLL

Skärmavbild 2013-11-28 kl. 20.48.46.pngsource; outfitbilder – weworewhat.com , övriga bilder min tumblr (heavenoffashion.tumblr.com)

Förlåt hörrni. Jag har verkligen noll inspiration, energi eller fantasi för tillfället. I minst två veckor har jag bara vandrat runt som ett vandrande lik. Vardagarna går bara i rutin och resten är precis som vanligt. Jag behöver något nytt. Så för att visa att jag lever slängde jag ihop ett halvtaskigt collage, dock med riktigt snygga bilder. Alla outfits skulle jag gärna bära på min kropp.

Nu vill jag att julafton ska närma sig så att det blir dags att handla juklappar och att julbaka, men jag ska faktiskt tjuvstarta redan i helgen. 

Hur har ni haft det?

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>