MODEVISNING

02cdde9c3e5011e3913d22000a9e2892_8source; my instagram (madebyelsa). Fler bilder från modevisningen kommer.

Pust! Nu ligger jag äntligen i sängen efter en dag som har varit fylld med väldigt mycket stress, men som har varit så himla rolig. Modevisningen gick superbra och allt blev precis som jag ville och på bilden ser ni min supersnygga modell. Temat på denna modevisning var återvinning så halsbandet, som är den accessoaren jag har gjort, är gjort av gamla kablar och LP-skivor. Byxorna och skärpet är lånade från Röda Korset och resten är Mathildas egna.

Efter modevisningen åkte jag med mina föräldrar hem till Söderhamn och vi köpte en hel del kinamat som just nu ligger i min mage och tar plats. Det känns kan jag lova er. Vi har suttit i soffan exakt hela kvällen och kollat på Så mycket bättre och jag har bara njutit av att äntligen vara hemma med mina föräldrar och hundar. Äntligen. 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>