OPERSONLIGT

tumblr_mmr4k6Zis71r0x0zwo1_500source; tumblr.com 

Hej på er! Förlåt för min lilla frånvaro, men bloggen är sådär tråkig och opersonlig igen, men jag har absolut inget roligt alls att blogga om. Dagarna spenderas till: gå i skolan, ett gympass eller en promenad och sedan är det dags att sova. Det är ungefär vad jag gör på mina veckodagar, allt går i repeat.

Jag har i alla fall lite planer inför morgondagen och helgen. Imorgon är ett gympass och en fika med några fina tjejer planerad, på fredag är det lugn och ro som gäller, och på lördag smäller det. Min linje (2orna & 3orna) ska ha en modevisning där min klass (2orna) visar upp accessoarer av återvunnet material, och de duktiga 3orna visar upp hela kreationer. Efter modevisningen åker jag upp till Söderhamn för att spendera mitt lov med min kära familj. Full rulle helt enkelt. 

Jag hoppas att jag får tillbaka lusten och inspirationen till att blogga nu på lovet. Jag ska göra mitt bästa.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>