THURSDAY

showsource; my weheartit (elsanystrom)

God morgon mina solstrålar! Idag är vädret inte på vår sida, men som tur var så är mitt schema det. Dagen börjades med två goda smörgåsar och några koppar kaffe innan skolan och skoldagen avslutas redan strax före tolv. Efter det ska jag hinna med att besöka en vän på sjukhuset, ett träningspass och lite städning innan läggdags, men det ska nog inte vara några problem. 

Jag hoppas att ni har en bra dag trots det tråkiga vädret, det ska bli bättre väder till helgen har jag hört.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>