WORK IT

tumblr_mtlcf6daZo1rds5pno1_400source; my tumblr (heavenoffashion.tumblr.com)

God morgon solstrålar! Solen skiner, kylan biter sig fast i kinderna och även fast jag klagar på kylan, kan jag inte låta bli att tycka om den lite också. Kyla och frost på nätterna betyder ju att vintern snart är här, vilket jag inte tackar nej till.

Nu är det dags att koncentrera sig på skolarbetet. Vi har ett projekt där vi ska göra smycken/accessoarer med hjälp av återvunnet material. Väldigt spännande.

Hoppas ni har en bra dag nu!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>