TIME FOR SOME SLEEP

thrssource; weheartit.com (elsanystrom)

Klockan har slagit över tio och nu är det dags för tant Elsa att mysa ner sig i sängen och slå på en bra serie. Jag har inte gjort annat idag än att ha gått i skolan, lagat mat och diskat, men som tur var räddade Matilda och Emelie mig från mitt trista humör och kom över med gott och kollade på Idol. En helt vanlig vardagskväll alltså, fast med riktigt bra människor.

Jag känner mig urtrist som inte har några egna bilder att bjuda på, men efter helgen lovar jag er att ha några på lager som ni kommer få se!

Sov gott och ha en riktigt bra dag imorgon!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>