JEAN PAUL GAULTIER

Skärmavbild 2013-09-18 kl. 14.34.48.pngsource; style.com

Hej solstrålar! Just nu sitter jag i skolan, lång dag idag. Jag har hunnit med en redovisning och även förberedelser inför vårat studiebesök i Stockholm på fredag när vi ska kolla på Jean Paul Gaultiers utställning, därav rubriken.

Har fått upp ögonen för honom mer och mer nu och bilderna är från hans Fall 2012 RTW-kollektion som jag har hittat några riktiga guldklimpar från. Jackan till höger skulle jag mer än gärna vilja ha i min garderob, dör jackdöden hundra gånger om.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>