WALK IN THE FOREST

bc96b8a61d4b11e397b922000a1fa527_7

 

source; my Instagram (madebyelsa)

Nu börjar veckan och helgen gå mot sitt slut och även min energi. Veckan har bestått av plugg och helgen av roligheter som avslutades med ett arbetspass idag. Igår tog jag en välbehövlig promenad i skogen med Håkan Hellström på högsta volym i hörlurarna, för att få rensa tankarna efter veckan som varit. Det är speciellt vid såna tillfällen jag saknar mina hundar, jag behöver en egen.

Så, idag ska jag inte göra mer förutom att ligga i soffan och sedan inte röra mig längre än till sängen. Idag förtjänar jag det.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “WALK IN THE FOREST

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>