ACNE & YSL

Skärmavbild 2013-08-22 kl. 21.49.57.pngsource; elsanystrom.polyvore.com

Jag har gått och kärat ner mig totalt i Acne på senaste tiden, och inte blir det sämre av att de har de mest fantastiska kläderna när det gäller tyger, skärningar och allt som går att tänka på. Det märks verkligen att alla plagg är gjorda med omtanke och helhjärtat, sånt gillar jag.

För att inte bara snöa in på Acne fick ett par skor från Yves Saint Laurent och ett fint tunt armband också åka med, för att göra det lilla extra.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>