EARLY MORNING

YouTube Preview Image

God tidig morgon! Idag kliver jag upp för att dra mig mot jobbet runt nio, jag slutar runt 16 så vi får se om jag uppdaterar mer då eller ikväll. Det är superfint väder ute idag, och jag ska jobba… Blir så less ibland! Men imorgon och en vecka framåt är jag helt ledig, då ska jag bara sola, packa och ha roligt.

Så, vad tycker ni om Avicii’s låt? De 3 första gångerna jag hörde den tyckte jag att den var helt värdelös, men sedan lyssnade jag på den i högtalarna hemma och då var den något helt annat än vad jag tyckte innan. Under denna helg har den tyvärr spelats sönder lite, men bra är den. Bra jobbat!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>