I’M ON TOP OF THE WORLD

YouTube Preview Image

Gillar denna låt, som min fina Matilda visade mig, mer och mer för varje dag.

Hejsan vänner! Oj vad länge sedan det var jag bloggade, men nu är jag igång igen med nya krafter och ny inspiration! Ni ska bara veta vilken dag jag har haft. Trots det omväxlande vädret har jag haft en jättefin dag med mina fina vänner, både i skolan och på Kupolen för att leta födelsedagspresent till Jonas. Är så glad för att jag har mina vänner, utan er skulle jag nog aldrig le känns det som, puss på er! 

Nu måste jag ta tag i sysslorna och diska undan berget som min diskbänk är fylld av. Hörs latero!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>