FINALLY

Skärmavbild 2013-04-19 kl. 09.41.11.pngsource; tumblr.com

Äntligen är det fredag. Ikväll väntas det myspys hos mig med Evelin och Matilda och imorgon drar vi iväg på en klädbytardag för att hjälpa skolan att göra om några av kläderna de har lämnat in. Om ni bor i/nära Falun, kom till rosa kyrkan imorgon mellan 11-15! Jag ska lämna in några tröjor, så jag får se om jag hittar något smaskigt att ta med mig hem.

Nej nu är det dags för mig att göra mig klar innan bussen går till skolan. Ha en superbra fredag!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>