WEDNESDAY/PLANS

Bild 2013-03-24 kl. 15.29 #3Idag är det onsdag, som förhoppningsvis ingen har middag. Ja vad innebär det då? Skola, lov och 3 timmars bussresa hem till familjen för min del i alla fall.

Lovet ska mestadels spenderas i fjällen med familjen. Det blir nog inte så mycket skidåkning för min del, det är inte min grej direkt, men en hel del jakt och skoteråkning ska vi nog hinna med. Jag får se hur uppdateringen blir under lovet, men jag ska göra mitt bästa.

Ha en underbar dag i det strålande vädret så hörs vi när vi hörs!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>