TIME FOR A CHANGE PART 2

source; tumblr

Har slarvat med träningen och kosten ett tag nu, men har märkt negativa förändringar både psykiskt och fysiskt, nu är det dags för en förändring. Började dagen med att skaka hand med Adam om att inte äta godis/onyttigt mer än en gång i veckan, köpte kiwi istället för godis och ikväll ska jag schemalägga träningen. Det är så jag kommer börja, sakta men säkert liksom! Det är så tråkigt när man börjar tappa suget, men nu ska jag spendera en stund på tumblr och få inspiration igen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>