I WOULD WEAR THIS

source; elsanystrom.polyvore.com

Förlåt för den dåliga uppdateringen kompisar! Ska försöka bli bättre, men har så förbannat mycket att göra i skolan just nu, och skola, träna, blogga och att bo själv och allt vad det innebär blir lite jobbigt ibland. Nu, som grädden på moset, håller jag på att bli sjuk också. Har börjar blivit varm och när jag gymmade tidigare idag orkade knappt någonting och började skaka typ direkt… Blir så less… Men men! Här ovan ser ni en outfit som jag verkligen inte skulle tacka nej till!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>