BEDTIME

Hittade denna på min gamla bdb(haha) och insåg att jag redan 2009/2010 hade ett stort intresse av mode som just nu har blivit en väg till framtiden. Så var bilden kommer från från början vet jag tyvärr inte, pinsamt nog…

Just nu sitter jag i sängen och dricker en massa te och läser bloggar. Jag har fått en rejäl förkylning som innebär rethosta, rinnande näsa och snart feber. Jobbigt men det är sånt man får leva med. Om det finns någon där ute som är grym på kurer mot rethosta får ni gärna slänga in en kommentar om hur jag får bort fanskapet!

Men nu måste jag försöka sova, det är en dag i morgon också! Sov gott sötnosar!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>