FAVORITER

Fick en fråga om vilka som är mina favoritprodukter och tänkte visa er mina ”life savers”. 

Jag får otroligt torr hud på hösten/vintern så en återfuktande body lotion och en bra ansiktskräm måste jag ha! Det händer att jag byter body lotion ibland men den här luktar så otroligt gott!

Sen ser ni också saker som torrschampoo(perfekt när man inte vill duscha håret varje dag), Fit me foundation, mascara, kajal och ögonfransböjare. Allt detta är grunden till min vardagslook. Ibland använder jag lite ögonskugga också för att få lite mer inramade ögon.

Alla produkter och smink jag använder är ”budget” men de funkar jättebra på mig. Allt finns att köpa på butiker som H&M, Rusta, Kicks osv!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “FAVORITER

  1. Coconut – just löööv it!!!
    Men kör snäppet kletigare, body butter.
    Fransböjaren är välanvänd här hemma åxå, då jag har tunna och ganska korta fransar. Borde haka på lösfrans-trenden, på helger åtminstone, men får det aldrig att se vettigt ut…
    Hoppas du har en bra start på veckan, tjejen! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>