FANNY LYCKMAN @ THE NELLY OFFICE

source; fannylyckman.com

Vi ser något som alltså kommer bli ett samarbete med Nelly.com, can’t wait!

Sitter för övrigt och dricker te vid matbordet hemma hos mamma och pappa. Jag vaknade för ungefär en timme sedan, men eftersom att jag har sovit i valprummet inatt (dom är världens sötaste!!) har det blivit lite dålig sömn. Men det gör inget!

Det är så mysigt och fridfullt här, det är skönt att få komma hem till familjen och bara ta det lugnt ibland, men ikväll blir det nog stan.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>