I JAKTEN PÅ LYCKA

Alla människor är ute i jakten på lycka, på ett eller annat sett. Vad lycka är kan vara helt olika för två personer, men det är viktigt att man får hitta sin egen lycka och leva ut det till fullt pris!

Lycka kan se ut på så många sätt så det inte ens går att skriva ned alla sorter, men det är just det som är så intressant! Vad är lycka för dig? Jag har ingen aning om vad lycka är för mig, för det finns så oerhört mycket som får mig att känna mig lycklig. Det går liksom inte att sätta ord på det, jag vill bara skrika rakt ut av glädje och hoppa runt tills jag knappt kan stå upp längre. I just dessa stunder tänker jag ”Fan vad lycklig jag är! Fan vad jag älskar mitt liv alltså!” men fem minuter senare kan jag hitta mig själv sitta och sukta efter ett lyxhus i Spanien för 18 000 000 euro… Hur sjukt är inte det? Kommer det alltid vara såhär, att vi är på jakt efter lycka, hela tiden? Även fast den redan finns där?

När jag har hittat evig lycka, då säger jag till.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>