2 DAYS

source; my Instagram!

Här ser ni vad jag har haft för mig de två senaste dagarna (förutom jobb då!) Fyllde 16 igår så då blev det fika på jobbet, presenter och en smarrig tårta!

Idag skulle jag åka och köpa byxor (lyckades göra sönder mina för några dagar sen)  och kom hem med en kofta(bild) och vita shorts också… Till mitt försvar har jag dreglat över denna skönhet sen i våras och nu kostade den 100 kronor på rea! Jag kunde inte hålla mig! Ni får se en bättre bild någon annan gång när den är på, den sitter jätte bra och har en mer beige färg!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>