KÄRLEK

Kärlek. Jag tar en paus från tangenterna, smakar på ordet och känner en jobbig känsla i magen.

För många är kärlek till någon annan människa underbart och något de inte kan tänka sig att leva utan. För mig är det mest en jobbig känsla som jag bara vill bli av med.
Kanske är det för att varje gång jag låter någon få komma nära inpå känns det som om min säkra mur rivs. Jag brukar tänka på kärlek som en mur. Tragiskt, men sant.

Varje gång jag låter någon komma nära plockar jag ner muren, sakta men säkert. När jag nästan har plockat ner muren till grunden stampar någon jävel ner det sista som fanns kvar av muren och krossar murstenarna. Det är då det känns som om mitt hjärta går i tusen bitar. Jag får limma ihop murstenarna och börja bygga upp min mur igen. Denna gång, ännu högre.

Kärlek.Jag smakar på ordet igen och känner samma jobbiga känsla i magen.

Vilket känslomässigt kaos. Jag hoppas kunna förstå lyckan i det snart.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>