TODAY

Fick kommentaren ”Det känns lite jobbigt att äta med en bloggare…” idag vid lunch av Olivia och jag förstår henne verkligen! Mobilen upp ”Smile maten!”, sen glufsa i sig allt fort för att sen hinna uppdatera instagram och tumblr… Hard life of a blogger!

Jag har iallafall spenderat en dag i Gävle med Olivia bland reorna och fick med mig några väldigt fina saker hem. Tre av sakerna tycker jag om extra mycket så ni får se de senare. Nu ska jag gå och skölja toan med WC Duck och sedan blogga lite mer. Hörs!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>