FÖRLÅT!

Förlåt för den extremt dåliga updaten idag, men jag har haft fullt upp. Jag har gått i skolan från 07.45-16.15, hunnit åka på Donken och kasta i mig lite mat, tränat och sen var jag tvungen att vara på SBK en stund innan jag fick åka hem och duscha, så jag har alltså nyss klivit ur duschen och satt mig i sängen. Nu ska jag träna inför en redovisning som jag har på torsdag och sen sova, men jag måste varna er, ni får förvänta er usel uppdatering hela veckan. Har smockfullt schema varje dag!

Får se om det kommer upp nå fler inlägg strax, annars hörs vi förmodligen imorgon. Sov gott!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>