MONDAY INSPIRATION

from Stockholmstreetstyle

Måndag, ny vecka och nya möjligheter. Idag går jag bara i skolan några få timmar och sen ska jag på ett möte och efter det ska jag hem och plugga. Den här veckan är fullproppad med grejer och jag kommer verkligen få jobba arslet av mig för att få bloggen att gå ihop med vardagen, men det är ganska härligt att ha många bollar i luften ibland. Jag får se hur det funkar men det löser sig på ett eller annat sätt! Hoppas ni får en superbra dag för nu ska jag dra mig mot badrummet för att borsta tänderna.

P.S. Glöm inte tävlingen som avslutas den 1a juni!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>