CATWALK PROJECT

Catwalk Project är en serie där tre kända bloggare har i uppdrag att designa varsin Zipperall samt att arrangera en modevisning på Ambassadeur i Stockholm. Den som designar den snyggaste Zipperallen och arrangerar den bästa modevisningen vinner upp till 100 000 kronor! Vem som vinner bestämmer våra tittare genom en omröstning som kommer att äga rum när serien är avslutad.

Medverkande i serien:
Dasha Girine – dasha.se
Linda Hallberg – lindahallberg.se
Sara Jönsson – sassys.se

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>